Ulla Parviainen Kerttu Saalastin jalanjäljillä

Share |

Tiistai 9.4.2019


Suomen Keskustanaisilla on ollut kaikkiaan kymmenen puheenjohtajaa. Heistä kaksi on ollut Oulun vaalipiiristä.

Kerttu Saalasti toimi puheenjohtajana kaikkiaan 17 vuotta.

Toisen kerran Keskustanaisten puheenjohtajuus tuli Oulun vaalipiiriin, kun kansanedustaja Ulla Parviainen ryhtyi vetämään tuota ansiokasta valtakunnallista järjestöä kaksi vuotta sitten.

Kerttu Saalastin ura oli hyvin kunnioitettava. Hänen aikanaan perustettiin Oulun yliopisto, jota hanketta Saalasti tarmokkaasti tuki. Lisäksi hän toimi ministerinä ja pitkäaikaisena kansanedustajana

Ulla Parviainen on osoittanut taitonsa ja tarmonsa Saalastin lailla jo ensimmäisen vaalikauden aikana tulokselliseen toimintaan.

Tästä on osoituksena Hossan kansallispuiston perustaminen ja Oulangan kansallispuistoon johtavan Liikasenvaarantien kunnostamishanke. Kummassakin näissä Parviainen toimi hyvin tehokkaasti.

 Moni Suomen Keskustanaisten puheenjohtaja on kohonnut varsin merkittäviin tehtäviin. Saalasti, Marjatta Väänänen, Hannele Pokka, Anneli Jäätteenmäki ja Sirkka-Liisa Anttila ovat olleet ministereinä ja kansanedustajina. Oulun vaalipiirin ja koko maan edun mukaista on, että sama perinne jatkuu. Siksi on tärkeää, että Ulla Parviainen tulisi valituksi eduskuntaan uudelleen. 

Kuusamon Keskustanaiset

Julkaistu Koillissanomissa 9.4.2019


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini